Over ons

Ons Pitstop 4 You team zijn enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, professionele vakmensen met hart voor auto's in de ruimste zin van het woord. We volgen de laatste ontwikkelingen op autotechnisch gebied en beschikken over jarenlange ervaring waarvan een gedeelte is overgedragen van generatie op generatie.

Omdat we al jaren werken met verschillende automerken zijn we uitgegroeid tot een universele onderneming, RDW erkend / gecertificeerd én aangesloten bij de Nationale-AutoPas (N.A.P.).

Wij zijn er trots om te mogen werken voor een groot publiek. Ons autobedrijf kenmerkt zich door de laagdrempeligheid, geen stropdassen en geen luxe showrooms. Hierdoor kunnen wij onze gunstige tarieven behouden. Gemiddeld hebben wij 50 occasions direct op voorraad staan van uiteenlopende merken, modellen van verschillende prijsklassen.

Onze voorraad occasions bestaat uit Nederlandse auto's, worden met A.P.K. afgeleverd en zijn voorzien van een RDW erkende Nationale Autopas (N.A.P.) met originele correcte Km standen. Grote of kleine beurt bij aflevering is bespreekbaar, deze wordt in onze eigen werkplaats door gemotiveerde medewerkers vakkundig uitgevoerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw aangekochte auto in een veilige en goede conditie wordt afgeleverd.

Ook voor diagnose, onderhoud en service bent u van harte welkom.

Openingstijden

Maandag10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag10.00 tot 18.00 uur
Woensdag10.00 tot 18.00 uur
Donderdag10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag10.00 tot 16.30 uur
ZondagGesloten

Na sluitingstijd zijn wij op afspraak geopend, (óók 's avonds / zondag). Wij verzoeken u vriendelijk om voor 16:30 uur contact op te nemen voor het inplannen van een afspraak op Tel.: 0625244205